Mobirise

Vulpes Financieel Advies
Roggeland 14
3833 VN Leusden
06 - 5317 8689

free web creation software

Zelfstandig Ondernemer

Zelfstandig Ondernemer (zonder personeel)
Ben jij een van de velen zelfstandigen die ons land rijk is? Goed in je vak maar voor het zakelijke vraag je je wel eens af hoe het moet. Hoe moet je je administratie inrichten? Welke kosten mag ik boeken als zakelijke kosten? Heb ik recht op fiscale regelingen als ZZp-er? Allemaal zaken waar je tegen aanloopt als zelfstandig ondernemer.

Vanuit mijn bedrijf Vulpes Financieel Advies kan ik je helpen bij je administratieve en fiscale vraagstukken. Ik ben geen administratiekantoor en heb niet de ambitie om het werk voor je te doen. Mijn ambitie is om jouw te helpen om je administratieve en fiscale zaken zelf te regelen. Na een volledig jaar heb je mij niet meer nodig, maar voor vragen blijf ik tot je beschikking staan.

Mobirise

Particulier

Belastingaangifte
Ieder jaar komt het weer langs, de belastingaangifte. Voor sommigen geen probleem maar voor anderen een ramp. Kijk jij nu al op tegen de belastingaangifte? Dat gedoe met al die cijfers. Je vraagt je af of je alles wel goed hebt ingevuld en of je niet te veel belasting betaald. Of juist te weinig waardoor je misschien een naheffing kan krijgen.

Vanuit mijn bedrijf Vulpes Financieel Advies kan ik jouw aangifte voor de inkomstenbelasting doen. Heb je hier belangstelling voor neem dan contact met mij op. Ik zal je dan verder informeren over de mogelijkheden en de kosten.

Mobirise

Kamer van Koophandel : 71549463
BTW nummer : NL001669034B90